07-08-13

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

 

https://www.facebook.com/Reuzewafels

06:25 Gepost door GH | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Beste,
Ik ben Lieve De Ketelbutter secretaris van Okra H.Hart Aalst. We zijn volop bezigmet onze activiteiten kalender voor 2014. Is het mogelijk om op maandag 10 maart 2014, onze leden te vergasten met uw aanwezigheid. Wij zouden hen graag laten kennis maken met uw oliebollen en/of appelbeignets ter gelegenheid van ons carnavalfeest. Onze feestzaal is De Kring in de August Marcelstraat nr 104 te Aalst. Vooraan is een ruime parking, waar het kraam kan geparkeerd worden.
Met vriendelijke groeten.
Lieve De Ketelbutter

Gepost door: Lieve De Ketelbutter | 05-09-13

Reageren op dit commentaar

Beste Lieve De Ketelbutter,
Kan je mij vertellen wat het begin en einduur is? We staan namelijk de tweede maandag van de maand in Welle, onze vaste bakplaats.Daar zijn wij van 15-21u.
Groetjes

Gepost door: sweet bakery | 09-09-13

Reageren op dit commentaar

Beste,

spijtig genoeg kunnen wij op de bovengenoemde datum maandag 10 maart 2014, geen gebruik maken van uw oliebollenkraam.
Mss volgende keer.
MVG. Lieve DK

Gepost door: Lieve De Ketelbutter | 14-11-13

Reageren op dit commentaar

Beste,

Op donderdag 18 december (van ong 16 tot 20 u) hadden wij, Colora Aalst, onze schildersklanten willen uitnodigen in onze winkel om een glas te drinken als dank voor de samenwerking in 2013. Wij dachten ook om met jullie hulp een lekkere wafel en oliebol te kunnen aanbieden. Is dit mogelijk voor jullie op dat moment? Ik kom graag langs om dit te bespreken.
Dank alvast voor snelle opvolging.
Gunther De Troyer
Regioverantwoordelijke Boss Paints/Colora

Gepost door: De Troyer Gunther | 27-11-14

Reageren op dit commentaar

Beste Gunther,
Spijtig genoeg zijn wij op 18 december 2014 reeds geboekt. Anders zouden wij graag aanwezig geweest zijn, maar helaas....
Hopelijk kunnen wij jullie een andere keer wel van dienst zijn.
Vriendelijke groeten
Ghysels Karel
0487499837

Gepost door: ghysels sweet bakery | 27-11-14

De commentaren zijn gesloten.